Gratulerer med ny jobb: Bjørn Arne Friis!

Om Nardo og Melhus Bilskade

Nardo og Melhus Bilskade AS er et resultat av flere års godt samarbeid mellom Nardo Bil AS og Melhus Bil AS. Deres ønske om bedre effektivitet, kvalitet og kundetilfredshet presset frem behovet for et slikt anlegg. Når du først har vært uheldig, ønsker de å gi deg en opplevelse du tenker tilbake på med godt humør. Din reise fra din første kontakt med Nardo Melhus Bilskade til du har hentet bilen, skal være fylt med gode opplevelser.

Nardo og Melhus Bilskade er et komplett bilskadesenter i Trøndelag som jobber med skade- og lakkreparasjoner – uansett bilmerke. Nardo og Melhus Bilskade er godkjent merkeverksted for Jaguar, Land Rover, Volvo, Ford, BYD, Maxus, Suzuki og Polestar

Bjørn Arne Friis

Vi i Effect Bemanning har den store glede av å presentere Bjørn Arne Friis som nå tiltrer i sin nye stilling hos Nardo og Melhus Bilskade!

Jobben Bjørn Arne tiltrer i er som Takstmann for bilskadesenteret. Når uhellet er ute, så dekkes de fleste skader av forsikringen din. Ved en skadetaksering på bilen undersøker Bjørn Arne hva som må repareres, og hva det vil koste. Samtidig hjelper han deg med å vurdere om det er lønnsomt å benytte forsikringsselskapet ditt eller ikke, og hjelper deg gjennom prosessen. Bjørn Arne har arbeidet i 20 år med bilskade, daglig ledelse, kundemottak og taksering. Han har nå flyttet fra Nesna til Trondheim for å tiltre i sin nye stilling hos Nardo og Melhus Bilskade.

Bjørn Arne forteller at prosessen har vært profesjonell og hyggelig og at han er meget godt fornøyd. Han forteller også at det å ha Effect Bemanning som samarbeidspartner har vært veldig nyttig.

Dette har vært et spennende og utfordrende oppdrag og vi er kjempefornøyd med å kunne ønske Bjørn Arne masse lykke til i ny jobb, hilsen oss i Effect Bemanning 🙂