Bransjens beste på bemanning innen salg og service

Om oss

Vårt mål er å skape enestående resultater for våre kunder og karrierer for våre ansatte.

Effect bemanning er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som ble etablert i Trondheim i 2002. Vi finner de beste medarbeiderne til våre kunder innen salg og service. Det klarer vi gjennom fokus på god rekruttering, opplæring, veiledning og oppfølging.

Vi lykkes fordi vi har fokus på alle våre medarbeidere. Derfor er vi opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø, en kultur for gode prestasjoner og med tydelige forventninger til den enkelte.

Effect bemanning er en liten og effektiv administrasjon hvor alle tar del i leveransen. Vi er levende opptatt av faget vårt, og ikke minst de menneskene vi jobber for og med. Vårt viktigste konkurransefortrinn er våre «Effect Ambassadører» – engasjerte medarbeidere som gjør at Effect bemanning kan levere ekstraordinære resultater for våre kunder.

Følg oss på Instagram og Facebook

EURO 2020 - siste kveld med denne fantastiske Effect-gjengen, som har servert god mat og drikke til VIP-gjester under hele arrangementet. Stolt av dere !

Når arbeidsgivere ser over søknader leter de ikke utelukkende etter kandidater med erfaring, men også etter entusiastiske mennesker som har dedikert seg til et delt mål, har samarbeidet godt med andre mennesker og har oppnådd viktige ting. Det er vesentlig at du inkluderer ferdigheter som er relevante for stillingen du søker på når du skriver CV og søknad, og vektlegger erfaring som viser din arbeidsmoral.

Ny jobb? Ny medarbeider? Effect Bemanning er en rask og effektiv organisasjon som leier ut og rekrutterer medarbeidere for store og små oppdrag. Vi tar i mot søknader fortløpende og vil gjerne høre fra deg! Se mer under ledige stillinger.