Lekende og sprudlende frisør - dame og herre!

Stillingstittel:

Frisør

Beskrivelse:

Siden 1986 har Ellemelle klipt, stylet og fikset hår og skjegg til motebevisste Namdalinger med sans for kvalitet. Vårt mål er å tilby en god opplevelse, gi et pusterom i hverdagen, og yte det lille ekstra til våre gjester. Ved hjelp av dedikerte og trofaste medarbeidere ønsker vi å gi de beste rådene og den beste veiledningen til de som besøker oss. Vi ønsker å inspirere til god stil og skape 'fredagsfølelsen' hele uke. Ellemelle er stolt Mesterbedrift og Gasellebedrift.

Arbeidsoppgaver:

Når du jobber hos Ellemelle vil du få jobbe i et internasjonalt miljø, lære av de beste i bransjen og leve ut dine kreative sider.

Vi har travle dager og fulle lister og tilbyr nå til den rette medarbeider fast stilling som frisør, både dame og herre. Vi håper du er energisk og brenner for faget. Har du i tillegg en genuin interesse for hårmote og skjegg og elsker å skape den gode kundeopplevelsen, da er du perfekt for oss!

Ønskede kvalifikasjoner:

Hos Ellemelle vil du bli en del av et godt team. Vi tror du blir tatt godt vare på, få god hjelp og støtte til å utvikle deg som frisør.

Vi ønsker at søkere har erfaring og svennebrev.

 

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med driftsleder Anne-Marie Fjesme hos Effect Bemanning AS, telefonnummer 46 77 46 00.

Ansettelsesform:

Full-time

Bransje:

Privat

Arbeidssted:

Kirkegata 16, Namsos, 7800
Publisert:
01/04/2022
Lagre stillingen
SØK PÅ STILLINGEN
søk på stilliNGEN

Spørsmål om stillingen:

Kontaktperson: Anne-Marie Fjesme

Stillingstittel: Driftsleder

Telefon: 46 77 46 00

Frist: Utløpt!

E-post: amf@effectbemanning.no

Close modal window

Takk for at du søkte på stillingen!

Du vil høre fra en av våre medarbeidere så fort søknaden er behandlet.